Plus500 i Norge (erfaringer og omtale)

Plus500 er en populær handelstjeneste for norske tradere. Tilbyr handel i CFD-er i aksjer, opsjoner, krypto, råvarer, valuta og mer.

Plus500

Plus500 er en handelstjeneste med mange muligheter. Via Plus500 kan du handle CFD-er i aksjer, indekser, valuta, råvarer og kryptovaluta. Om du ennå ikke har prøvd Plus500 har de en gratis demo som sterkt anbefales. Skjermbilde fra Plus500.

19. juli 2024 av Aksjemegler.net / Meglere

Åpne Plus500 sin hjemmeside

Gratis demo av Plus500

* Gratis demo med norsk språk for iPhone, Andoid, Windows mm. Handel med aksjer tilbys via Plus500 Invest platformen. Plus500UK Ltd er autorisert og regulert av FCA (#509909). Plus500CY Ltd er autorisert og regulert av CySEC (#250/14). 80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Vår erfaring med Plus500 er at det er en pålitelig og stabil handelstjeneste, og en verdig konkurrent til andre nettmeglere på det norske markedet.

Alle som ønsker å bli bedre kjent med Plus500 anbefales å prøve deres gratis demo. Det vil ikke bare gi deg erfaring med hvordan Plus500 fungerer, men det gir deg også verdifull tradingerfaring uten at du behøver å risikere egne penger. Det er helt kostnadsfritt å opprette en øvelseskonto hos Plus500, hvor du får mulighet til å handle med fiktive penger.

Plus500 har blitt populær blant norske tradere, og har mottatt positive anmeldelser. Når andre tradere fra Norge gir sin omtale av tjenesten, trekkes det ofte frem at de har rask ordreeksekvering, lave spreads og ingen kommisjoner.

  • De tilbyr CFD-handel i aksjer, indekser, opsjoner, råvarer, valuta, kryptovaluta og ETF (børshandlede fond).

Bruk av Plus500 i Norge

Plus500 er tilgjengelig fra Norge, og dette er noe mange norske tradere setter stor pris på. Som kjent er det ganske begrensede handelsmuligheter blant norske nettmeglere.

Nye handelsmuligheter. Plus500 tilbyr handelsmuligheter som ikke er tilgjengelig hos de fleste andre norske nettmeglere. Som nevnt vil vi tipse om å prøve deres gratis Plus500 demo, dette vil gi deg et raskt innblikk i alt som er mulig via deres handelstjenester. Mangfoldet av handelsmuligheter i denne tjenesten er i en klasse for seg selv.

Tilbyr ikke BankID. Plus500 tilbyr ikke pålogging med BankID, og dette er kanskje en av få ulemper med tjenesten. Selv om vi foretrekker innlogging med BankID til finansielle tjenester, er det minst like hurtig å benytte påloggingsmetoden som tilbys av Plus500.

Vi og millioner av andre tradere på Plus500 er virkelig entusiastiske til tjenesten, og hvis du gir den en sjanse, i det minste med en test av deres gratis øvelseskontoen, så vil du kanskje forstå hvorfor vi liker denne tjenesten så godt.

Vår Plus500 erfaring

Plus500 har vært på markedet i mange år, og vi har blitt kjent med handelstjeneten og fått egne Plus500 erfaringer i over åtte år nå. Som nevnt er vi godt fornøyd med Plus500 prismessig sammenlignet med andre norske nettmeglere.

Vi vil påstå at dette er aktuell nettmegler for de fleste norske tradere. Vi tror alle som driver med aktiv trading vil gjøre seg selv en stor tjeneste i å prøve ut Plus500. Våre erfaringer med Plus500 er svært gode, men du behøver ikke ta oss på ordet: Demo av Plus500 er gratis og en utmerket anledning til å prøve ut tjenesten uten kostnad og uten å risikere egne penger.

Plus500 er tilgjengelig for både mobil og datamaskiner

Plus500 for mobil. Plus500 har en app for mobil og denne liker vi spesielt godt. Hvis du ikke har tilgang på datamaskin eller er på farten, så er handel via Plus500 mobilapp et godt alternativ. Faktisk så foretrekker vi ofte å benytte mobilappen fremfor å sitte foran datamaskinen uansett, selv hjemmefra.

Plus500 for datamaskiner. Er du en trader som heller foretrekker trading med datamaskiner og flere skjermer? Plus500 har handelsløsninger for Windows og online hvor du kan handle direkte i nettleseren, noe som passer for alle datamaskiner.

Prøv Plus500 gratis eller åpne konto

Gratis demo av Plus500 er tilgjengelig fra hjemmesiden. Du kan da prøve handelstjenesten i en ubegrenset periode helt risikofritt. Dette er den beste måten å bli kjent med Plus500 uten å risikere egne penger. Demo til mobil og datamaskin, samt online-versjon av Plus500 kan lastes ned gratis.

Åpne konto hos Plus500. Konto hos Plus500 åpnes ved å besøke hjemmesiden. Etter at du har registrert deg, vil du få muligheten til å gjøre et innskudd via en rekke betalingsmuligheter. Når du har satt inn penger på konto er handelskontoen klar til bruk og du kan begynne å handle med virkelige penger.

Åpne Plus500 sin hjemmeside

Gratis demo av Plus500

* Gratis demo med norsk språk for iPhone, Andoid, Windows mm. Handel med aksjer tilbys via Plus500 Invest platformen. Plus500UK Ltd er autorisert og regulert av FCA (#509909). Plus500CY Ltd er autorisert og regulert av CySEC (#250/14). 80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.