Opsjonsmeglere

Gjennom en opsjonsmegler kan du handle opsjoner. Vi har sett på priser og handelsløsninger til flere opsjonsmeglere på nett. Se vår oversikt her.

opsjonsmeglere

Opsjoner er spennende tradinginstrumenter! Her omtaler vi nettmeglere generelt som tilbyr opsjonshandel på internett.

19. juli 2024 av Aksjemegler.net / Meglere

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Det er et stort antall nettmeglere som tilbyr opsjonshandel. Når du skal handle opsjoner bør du være oppmerksom på at det er store prisforskjeller, og at det finnes mange ulike typer meglere.

De meglerene vi har fokusert på her er av den mest populære typen opsjonsmeglere, altså de som tilbyr handel med opsjoner.

Her finner du en oversikt over opsjonsmeglere på nett.

Opsjonsmeglere på nett

Det finnes en rekke opsjonsmeglere på nett. Dessverre er markedet i Norge lite, og ellers på internett er det mange opsjonsmeglere som opererer i et uregulert marked. Altså ikke det beste stedet å plassere pengene sine.

Noen av disse nettmeglerene har godkjenning fra finansmyndigheter, men mange opererer også uten autorisasjon fra myndigheter.

Enkelte nettmeglere som tilbyr handel med opsjoner kan by på gode handelsplattformer som er lett å bruke og mye funksjonalitet for den som ønsker å prøve opsjonstrading. Dette er likevel ikke godt nok, dersom man ikke kan føle seg trygg på netetmegleren i seg selv.

Hvis man velger å sette inn penger hos en nettmegler som tilbyr opsjonshandel, er det en forutsetning at man setter seg inn i risikoen før man begynner å handle med opsjoner, i det minste dersom man ønsker å handle med virkelige penger, og uten tvil dersom man skal begynne med store beløp.

Vi vil generelt fraråde å delta i opsjonsmarkedet med mindre man har tilstrekkelige kunnskaper.

Det er en grunn til at det ikke er så mange amatører som handler opsjoner.

Opsjonshandel er forbeholdt eksperter som har satt seg godt inn i risikoen.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Finn en bedre aksjemegler Liste over aksjemeglere