Erfaringer med eToro i Norge

eToro er et stort og populært sosialt tradingnettverk med millioner av tradere. Vi har sett på hvordan denne tjenesten fungerer for norske tradere.

eToro erfaringer

eToro tilbyr handel i aksjer, CFD-er, ETF og andre finansielle produkter. Ler våre erfaringer med eToro her. Skjermbilde: eToro

19. juli 2024 av Aksjemegler.net / Meglere

eToro hjemmeside på norsk - åpne her

Gratis demo av eToro - prøv her

eToro har blitt en populær handelstjeneste blant norske tradere, og har mottatt mye positiv omtale i diverse forum på nett og i sosiale medier. Vår erfaring er også at eToro er en veldig flott handelstjeneste med mange unike muligheter som få andre nettmeglere kan konkurrere med.

Dette kan du handle med eToro

eToro tilbyr en sofistikert handelstjeneste som fungerer utmerket for den som ønsker å handle aksjer, ETF, og CFD-er.

Deres sosiale tradingnettverk gjør det mulig å diskutere trading og strategier med andre tradere, og dessuten kan man kopiere andres porteføljer. Hvis du ikke ønsker at andre skal få innsyn i dine handler, er dette selvsagt mulig. Du må aktivt gjøre profilen din offentlig før dine handler skal være tilgjengelig for andre.

eToro tilbyr følgende handelsmuligheter:

  • Aksjer. Det er mulig å utføre aksjehandel hos eToro. Du kan handle vanlige og populære aksjer fra ulike børser. Oversikten over hvilke aksjer og markeder som er tilgjengelig finner du best ut ved å gå inn på siden deres. Det er 0% provisjon på aksjehandel hvilket gjør eToro til særdeles prisgunstig alternativ.
  • ETF (børsomsatte fond) kan handles via eToro. Det er 0% provisjon ved ETF-handel hos eToro.
  • CFD-er. Bruk eToro til å handle differansekontrakter. Med disse produktene kan du gå long eller short. CFD-er kan for eksempel benyttes til å handle derivater av valuta, råvarer, indekser med fleksibel giring og mye mer.

eToro er trygt for norske tradere

eToro er et trygt og sikkert valg for norske tradere. Selskapet har vært operativt i mange år, og er anerkjent blant tradere over hele verden.

Med millioner av brukere har de hatt ressursene som kreves til å bygge en fabelaktig god handelsplattform. Hvis du bare har prøvd mindre lokale og nasjonale nettmeglere, vil du se en merkbar forskjell i eToro. Det er ikke så underlig at en stor aktør med millioner av brukere har et bedre tjenestetilbud enn langt mindre aktører.

Innskudd hos eToro er en problemfri prosess. Du kan sette inn penger på din handelskonto med kort som Visa, Mastercard, eller med PayPal, Skrill, Neteller, og i tillegg finnes flere andre betalingsmuligheter.

Trygt for norske brukere. eToro har en stor kundebase med mange millioner fornøyde brukere, inkludert i Norge. Det er merkbart at de har lagt ned store ressurser i å gjøre dette til en flott handelsopplevelse, herunder å gjøre tjenesten trygg og sikker i bruk.

Skatt og skattemelding var et av de punktene vi var noe skeptiske til før vi ble kjent med eToro, men det har vist seg å være godt tilrettelagt for skatterapportering. Som innlogget bruker har du tilgang til alle nødvendige dokumenter og tall som oppgis i skattemeldingen, eller selvangivelsen som noen fortsatt kaller det. Alle gevinster skal rapporteres og beskattes med kapitalskatt på 28%, og tilsvarende er det fradrag på skatten ved alle tap. Tallene finnes som sagt lett tilgjngelig når du har logget inn på eToro med brukeren din.

eToro ulemper

Det er ikke mye vi ikke liker med eToro. Ingen handelstjeneste er perfekt, og det er med god grunn vi anbefaler å benytte flere nettmeglere, avhengig av hvilke handler man ønsker å utføre.

Når det er sagt, synes vi det meste med eToro er veldig bra. For norske brukere er dette kanskje en ulempe:

  • eToro tilbyr ikke BankID som innloggingsmeteode og verifisering. (For oss ikke et problem, innlogging er sikkert og godt tilrettelagt hos eToro. De tilbyr en trygg og sikker metode for pålogging som fungerer mer enn godt nok, og er langt å foretrekke fremfor de mest påtrengende biometriske innloggingsmetoder som påtvinges av enkelte norske banker.)
  • Skatterapportering er ikke tilrettelagt på samme måte som enkelte norske nettmeglere. (For oss ingen ulempe, siden fordelene ved å benytte de beste utenlanske/globale handelstjenester er mye viktigere, dessuten finnes alle nødvendige tall og dokumenter som tilgjengelig inne i systemet hos eToro.)

Prøv en gratis eToro demo

Det fine mer eToro for nye kunder, er at det ikke er et krav at man må sette inn penger for å begynne å bruke tjenesten. Faktisk kan du opprette en øvelseskonto hos eToro og handle med fiktive penger via deres demo.

Det er helt gratis å benytte demoversjonen av eToro, og den er på mange måter lik den fullverdige handelsopplevelsen. Se etter download ikonete når du besøker eToro og du kan også laste ned en mobil app som du kan bruke til å handle direkte via mobiltelefon. De har også en online versjon til datamaskiner, nettbrett og mobil.

Demo kan benyttes gratis, og det er ingen avgifter, kurtasje eller forpliktelser om å foreta innskudd senere. Om du ønsker kan du selvsagt også åpne en fullverdig konto, og begynne å handle med ekte penger så snart du har gjort et innskudd.

eToro hjemmeside på norsk - åpne her

Gratis demo av eToro - prøv her