Billigste nettmegler

Her finner du billigste nettmegler innenfor ulike kategorier. Når du skal se på pris må du sammenligne kurtasje, gebyrer, avgifter, spredning mellom kjøperkurs og selgerkurs og eventuelle skjulte kostnader.

nettmegler

Billigste ikke alltid best: Den billigste nettmegler er ikke nødvendigvis den beste. Få først en oversikt over hvilke nettmeglere som har en tilstrekkelig god handelsløsning til ditt behov, og velg deretter den billigste nettmegleren blant disse.

19. juli 2024 av Aksjemegler.net / Meglere

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Hva som er billigste nettmegler kommer ofte an på hvor mye du skal handle for, hvor ofte du handler, og ikke minst hvilke tradingprodukter du skal investere i.

Billig aksjemegler

Hvis man ønsker å drive med aksjehandel billigst mulig, kan det lønne seg å handle i CFD-er i stedet for å handle aksjer direkte. Til aksjehandel er det som regel billigere å benytte en CFD-megler, og dermed blir det også nye muligheter, slik som høy giring, shorting og annet. Den eneste reelle kostnaden hos mange CFD-meglere er differansen mellom prisen til kjøper og selger. Her er noen CFD-meglere med gode handelsløsning som passer for de fleste viderekomne tradere.

Billig opsjonshandel

Til opsjonshandel finnes det så mange forskjellige løsninger. Her er det mye som spiller inn, og det er mer enn bare avgifter og gebyrer som er avgjørende. For eksmepel dersom du skal handle derivater av opsjoner er det varierende hvilken avkastning du får på de forskjellige instrumentene. Vi anbefaler at du ser vår liste over nettmeglere som tilbyr opsjonshandel.

Billigst til sosial trading

Det finnes liten konkurranse blant sosiale investeringsnettverk , det største har millioner av brukere, mens andre har bare en brøkdel av dette. Innen sosial trading kan du se, følge, og kopiere andre traderes handlinger. Du finner kort og godt ut hvilke tradere som gjør det bra og oppnår høyest avkastning, og så kopierer du noen utvalgte tradere. Dersom de du kopierer tjener penger, så tjener du penger. Her kan du lese mer om sosiale investeringsnettverk.

Billig er ikke alltid best

At den billigste ikke alltid er den beste, det har vi tatt hensyn til i overnevnte anbefalinger.

Vi er alltid prisbevisste når vi vurderer aksjemeglere og andre nettmeglere. Derfor vil du stort sett kun finne omtaler av billigste nettmegler i hver kategori på våre nettsider.

Selvfølgelig er ikke det å være billigst isolert sett en grunn til at man skal velge en nettmegler. Det finnes også andre viktige kriterier man bør se på. Det hjelper for eksempel ikke at det er billig kurtasje hvis ordreutførelsen går tregt, slik at man ikke får handlet i det øyeblikket man har mulighet til å gjøre en god handel.

Vi ser først på om tjenesten fungerer godt nok, og deretter på pris. Velg de billigste blant de nettmeglerene som leverer en tilstrekkelig løsning, heller enn å velge den billigste handelsløsningen blant samtlige aktører i markedet.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Finn en bedre aksjemegler Liste over aksjemeglere